nyheter4

SAMARBETE INFÖR KVINNODAGEN

Kulturföreningarna Tayawik, Strömstads Soroptimistklubb och Direktionen för Nytta och Nöje arrangerar för första gången en gemensam fest när internationella kvinnodagen ska firas i Folkets hus

Den 8 mars firas internationella kvinnodagen i världen sedan uppstarten 1911. I Strömstad har föreningarna Tayawik (Strömstads multikulturella förening), Strömstads Soroptimistklubb och Direktionen för Nytta och Nöje inlett samarbete inför onsdagens evenemang i Folkets hus.


Arrangören Susanne Hagen, som är medlem i Soroptimisterna och Direktionen Nytta och Nöje, är förväntansfull inför festen dit alla är välkomna. Nytt för i år är att festen har flyttats från Skagerack till Folkets hus.


– Det är en fest som har pågått här i Strömstad i omkring 20 år under olika former. Nu blir det lite förändringar eftersom vi tidigare har varit på Skagerack. Att vi i år blir tre arrangörsföreningar gör också att det öppnas för andra möten och förhoppningsvis kanske det här sprider sig till andra målgrupper, säger hon.


Thomas Bennelind

Strömstads Tidning

TAYAWIK - STRÖMSTADS MULTIKULTURELLA FÖRENING

Org.nr: 802499-6079


www.tayawik.com

www.tayawik.se

Korpegatan 17B

45231 Strömstad-Sverige

info@tayawik.com

Tel: 076-1453809

© Copyright Tayawik - SMF 2020. All Rights Reserved.